Turku-joulukalenteri 2019

Kolmas Turku-joulukalenteri ilmestyi. Tänä vuonna Turku on pukeutunut talvisiin pastelliväreihin. Kaupunkimaisemasta paljastuu jälleen luukku luukulta kuvia, jotka jatkavat tarinaa eli sulautuvat osaksi kuvakokonaisuutta. Luukkuja on 24. Kalenterin koko on A4, joten sen voi lähettää vaikka joulutervehdyksenä C4-kuoressa. Joulukalenterin kuva-aihe on pienin muutoksin myös postikortissa (A6).

Kalenterin ja postikortin voi tilata laittamalla sähköpostia osoitteeseen johanna.horkko(a)gmail.com.

Hinnat postituskuluineen kotimaahan (myös nouto on mahdollinen):
Turku-joulukalenteri: 10 € + postituskulut (1,60 €)
Turku-joulukortti: 2 € + postituskulut (1,60 €)

Kalenteria saa myös seuraavilta jälleenmyyjiltä:
PUF Design Market*, Turun Kansallinen kirjakauppa*, Sammakon kirjakauppa*, Kui Design*, Suomalainen kirjakauppa (Hansa, Mylly & Skanssi) Rusetti, Wanha Turku kauppa (kauppahallissa), Wäinö Aaltosen museon museokauppa, Turun linnan museokauppa Fatabur, Forum Marinumin museokauppa.

*myös postikortit

Turku-joulukortti 2019, A6

Psst!

Turku-joulukalenteria 2018 ja samasta kuva-aiheesta teetettyjä postikortteja on varastossa vielä joitakin kymmeniä. Niitäkin voi siis vielä tilata! Ks. yhteystiedot yllä.

Kaupunginosajulisteet

Turku-kaupunginosajulisteet on suunniteltu samalla periaatteella kuin Turku-joulukalenteri: kaikilla kuvien taloilla on esikuvansa todellisuudessa. Myös julisteiden väripaletti pyrkii kuvaamaan alueen yleisvaikutelmaa. Valikoimassa Turku (Turun keskustaa ja muita tunnetuimpia rakennuksia), Port Arthur, Pohjola ja Martti.

Julisteita voi tilata laittamalla sähköpostiviestiä osoitteeseen johanna.horkko(a)gmail.com.

Hinnat postituskuluineen kotimaahan:
A4: 11,50 €
A3: 20 €